Hardy Marksman FLT Flugspö

Hardy Marksman FLT Flugspö

Guideline NT11 Saline Flugspön

NT11 Salines extremt snabba respons, tillsammans med låg vikt och välbalanserade aktionskurva, gör dem lätta att använda i praktiska fiskesituationer i saltvatten jorden runt.
SKU
107370
från 7 999,00  SEK
Tillgänglighet: I lager
Endast %1 kvar

NT11 Salines extremt snabba respons, tillsammans med låg vikt och välbalanserade aktionskurva, gör dem lätta att använda i praktiska fiskesituationer i saltvatten jorden runt.

Alla NT11 Saline flugspön är optimerade för sin uppgift och du kan lita på dem i varje detalj. De ger den dedikerade kust och saltvattensfiskaren allt man kan önska, och lite till. Spönas extremt snabba respons, tillsammans med låg vikt och välbalanserade aktionskurva, gör dem lätta att använda i praktiska fiskesituationer trots klingans kraft och spänst. Oavsett i vilken miljö du fiskar i, eller art du jagar, kommer NT11 Saline vara din trogna vapendragare och inte svika dig när det gäller. Precis som samtliga NT11, så är Saline byggda med den bästa och snabbaste kolfibern, tillsammans med det extremt tåliga och starka T1100. Hela serien, med sin unika aktion, talar ett tydligt språk när du fiskar och kastar. För att verkligen passa för sitt specifika ändamål är varje enskild modell en finjusterad och optimerad aktionskurva.

Materialet och aktionstypen ger dig ett spö med extremt snabb återhämtning, samtidigt som de både är lätta och behagliga att kasta med. Detta är tack vare NT11 Saline´s speciella aktionskurva, som ligger mellan “Mid och Tip” flex. Den övre halvan av spöet svarar snabbt och tydligt och sväljer kastfel som vi alla har under en lång dags fiske. Kraften som finns i bottendelarna märks tydligt, och du kommer känna att en enorm kraft finns att hämta där, både för kastning och för att fighta stor fisk. Serien som sträcker sig mellan #6 och #14, täcker allt från havsöring på svenska kusten, till stor tarpon och tonfisk. Vi har jobbat hårt för att få fram de bästa tänkbara saltvattenspöna med fokus på pålitligthet, maximal prestanda samt tidlös design.

DETALJER:
-C.A.P T1100 spöteknologi med kompromisslös styrka, prestanda och tillförlitlighet.
-Flor grade korkhandtag, högsta tillgängliga kvalitet med pulverkorkförstärkningar på spöts fightingbutt. Flor grade kork är också den tätaste och mest solida, som håller sig fin efter åratal av användning.
-Klingorna kommer i en matt satinfinish med ett tydligt spiralmönster. En lätt karbongrå färg och yta, ger spöna ett diskret och stilrent utseende som inte reflekterar solljus.
-Linförare av titan. Övriga spöringar i rostfritt stål med titanbeläggning med single leg guides upp till #9 och från #10 och uppåt har spöna snake guides.
-Specialdesignade rullfästen av vårt R&D-team med halvmatt finish. Ytan är hårdanodiserad vilket gör den mer tålig mot repor.
-Ringarna har djupt blå huvudsurrningar med ljusare, tropiskt blå dekorativa surrningar på holkar, linförare och logoområdet.
-Spöt levereras i en lätt spöpåse av 4-vägs stretch nylon. Spötuben är tillverkad av lättviktspolykarbonat med ett kraftigt polyestertygskydd och en logoetikett i naturläder

 

9' #6  //  Detta spö är framtaget till seriösa kustfiskaren som inte vill tumma på högsta tänkbara prestanda. Tack vare T1100, tillsammans med kolfiber i extremt hög modulus, har spöet en extremt lätt känsla och konstruktion som ger dig oändligt med kraft för att handskas med hård vind och stökiga förhållanden. Samtidigt som spöet har känslan och finessen från ett #6 spö, så finns där tydligt en växel till när den extra kraften behövs. Primärt designat och tänkt till havsöringsfiske längs Skandinaviens kust, men är ett ypperligt val för dig som vill fiska exempelvis bonefish på grunda flats med lättare flugor.

 

9' #7  //  Antagligen det spö i serien som är mest universellt som delar samma fantastiska aktionskurva som sin lillebror. Här kommer du garanterat känna tydligt hur finess och välbehag perfekt möter oerhörda krafter. Med T1100 materialet får du den perfekta balansen av lätthet, finkänsla och kraft. Detta spö täcker ett stort spann av användningsområden, allt från havsöring på kusten till bonefish i tropikerna, men är även ett riktigt bra val till tyngre streamerfiske.

 

9' #8  //   Om du ska ha ett spö för saltvatten och tropiskt fiske, så är detta spö ett solkart val! Med sin superlätta klinga och lättarbetade aktion, är detta ett #8 spö du kan fiska med långa dagar utan att bli trött. Spöet besitter enorm potential som med enkelhet hanterar hög precison i kasten, likaväl som att generera extremt hög linhastighet. Hela spöets konstruktion garanterar dig en lättsam kastning med mycket känsla likvärdigt till spön i lägre linklasser, men signalerar samtidigt tydligt att det finns en stor kraft att hämta när det behövs. Ett spö som verkligen passar som ett “go to” spö för fiske efter bonefish, mindre permit och andra snabbsimmande arter. Spöet gör sig också riktigt bra till det tyngre kustfisket efter öring i tuffa förhållanden eller stor havsaborre.

 

9' #9  //   Många håller 9´#9 som ett av de mest universella spöna för dedikerat fiske i tropiska vatten eller det lite tyngre fisket i kalla vatten. Ett helt ypperligt val för fiske efter permit, baby tarpon, jacks eller varför inte striped bass och mindre tonfiskarter? När vinden dessutom trycker på extra hårt har ett #9 många fördelar. Trots sin högre linklass, är spöet fortfarande väldigt behaglig att kasta med en hel dag. Även om det är utvecklat primärt med tropikerna i tankarna, så är det ett spö som på hemmaplan med enkelhet hanterar stora, buskiga flugor och predatorer som gädda och gös.

 

9' #10  //   Det är få situationer i saltvattensfisket du kommer befinna dig i, där detta spö inte levererar 100%. Här finner du krafter som både tar musten ur tarpon, jacks och stor permit, samtidigt som du med enkelhet kastar stora tunga flugor utan ansträngning. Utan några som helst problem, lyfter du snabbt och enkelt mycket lina från vattnet för att göra snabba omplaceringar, vilket är ett måste när du jagar dessa snabbsimmande fiskar! Här skiner verkligen T1100 materialet, där du får ett spö med enorma krafter, samtidigt som det fortfarande är ett väldigt lätt spö i hög linklass. Ett perfekt val för den dedikerade predatorfiskaren, oavsett om det är i varma tropikerna eller i nordhavens djupa fjordar.

 

9' #12  //   Utan diskussion så är detta spö ett måste när du jagar toppredatorer i varmare vatten. Spöet delar samma egenskaper som sina lättare syskon men har tydligt det där extra som krävs för fisket efter stor tarpon elelr giant travelly. Utvecklat för att verkligen ta musten ur vilket havsmonster som helst, men samtidigt behålla en bra känsla i kastningen. En kombination som vi lyckats skapa helt perfekt med detta spö!

 

8'6" #14  //   Detta smått unika spö i serien är framtagen för de största och starkaste arterna vi kan hitta i våra hav, som stor tonfisk, marlin eller haj. Spöets egenskaper är mer eller mindre enbart utvecklade med “enorm fighting power” i tankarna, vilket vi lyckats plocka fram perfekt med detta spö. Dessutom har vi monterat ett unikt handtag där bra grepp för fight med stor fisk är ett tydligt fokus. Trots sin extremt höga linklass, hanterar du linan och kasten förvånansvärt bra.

 

 

Write Your Own Review
Du recenserar:Guideline NT11 Saline Flugspön
Relaterade produkter