Guideline Fario LW Dk. Grey Green/Gold

Guideline Fario LW Dk. Grey Green/Gold

Guideline NT11 Lake & River Flugspön

Guideline NT11 Lake & River Flugspön

Guideline NT11 Trout Flugspön

NT11 fly rods are the result of taking advantage of the very latest and most sophisticated SOA (State of Art) graphite materials used in the aerospace industry today.
SKU
107366
från 6 499,00  SEK
Tillgänglighet: I lager
Endast %1 kvar

Guidelines nya NT1100G grafit ger inte bara lätta och otroligt välbalanserade flugspön, materialet ger flugspön med en imponerade återhämtning och tydlighet/skarphet i klingan. 
NT11 serien är byggt med NT1100 G grafiten och flera lager av den högsta modulgrafit Guideline någonsin har använt i flugspön hittills.

Detta betyder kort och gott att här är en serie med flugspön som har den lägsta vikten på klingan, men samtidigt den högsta tåligheten/brottstyrkan av alla spön som Guideline någonsin tillverkat.

Aktion
Guideline NT11 Trout är flugspön som är gjorda för att vara otroligt bra allround flugfiskespön för flugfiskare oavsett nivå och erfarenhet. Här finner du spön med en modern och tydlig mid-flex aktion med en snabbt återhämtning. 
Man får känslan av låg vikt och otroligt bra balans, samtidigt som spöt är kraftfullt och laddar djupare ner i klingan vilket gör dom stabila.
Aktionen i dessa spön är progressiv, spöna laddar djupare desto mer du laddar samtidigt som det har en otrolig kick i bottendelen.

NT11 #4 9'
Mångsidigt torrflugespö med en aktionen som är jämn och hanterar stora fiskar på tunna tafsar med bravur. Klingan laddar 3/4 ner i klingan men är kraftfull nog för alla flugfiskare oavsett nivå. Toleransen är hög och materialet i spö gör klingan stabil.

NT11 #5 9'
Ett riktigt allround flugspö som är designad med fokus med torrflugor, nymfer och mindre streamers. Detta spö har en något stabilare bottendel och i jämförelse med #4 spö så känns detta mer som ett Mid-flex. En aktion som gör det lättare att hantera både större fisk och en större variation av flugor och fisketeknik. 
Möjligheten till riktigt bra precision, trevlig, tydlig och en känslighet i tippen som är perfekt för kort till medeldistans och kraft i bottendelen för riktigt långa kast vid behov.

NT11 #6 9'
Detta spö är framtaget för att briljera vid dom lite mer krävande situationerna, fiske med större flugor och hanteringen av större fisk. Aktionen i spöt har är snabbare och även återhämtningen är något snabbare än dom 2 lättare klasserna.
NT11 # 6 9' är designat med full wells handtag och en fighting butt.

Write Your Own Review
Du recenserar:Guideline NT11 Trout Flugspön