Slovenien 2019

Med mer än 20 års guidande längst de slovenska älvarna är vi idag de mest erfarna skandinaviska guiderna som är verksamma i Slovenien.  Den erfarenheten kommer våra kunder till godo. Vi är den enda aktören som guidar i de flesta fiskeområden i Slovenien. Vi är ej låsta vid Soca området som tyvärr har en tendens att bli ”överbefolkat” under delar av säsongen. Våra guidelicenser gäller i mer än 50 olika vatten.

Vi har specialiserat oss på imitationsfiske, dvs kvalitet före kvantitet. Den som vill fånga så mycket fisk som möjligt och är beredd att fiska med ”färgglada streamers” i turistpoolerna  gör bäst i att anlita andra guider.

En fiskedag.
Efter frukost åker vi till det för dagen valda fiskevattnet. Guiden väljer vilken älv och sträcka som fiskas, i regel delas gruppen och sammanstrålar till lunch. Efter lunch fortsätter fisket. Vi fiskar till mörkrets inbrott.

2019

VÅRRESA 2019
Datum: 18/05 - 26/05
Platser kvar: Fullbokat
På våren kläcker de stora dagsländor och bäcksländor, en spännande tid då även de största fiskarna vågar sig upp till vattenytan. Vi fiskar i två olika regioner, dels i Soca / Idrija området samt i en annan del av Slovenien som är "hemlig", då vi ej vill ha "massturism" till denna plats.

Höstresan 2019
EN PLATS KVAR

Max 6 personer/resa.
Mer info om höstresan:

Blogginlägg:
Slovenien hösten 2017
Slovenien våren 2017
Slovenien våren 2016