Den kroken kostade dig vinsten...

Edin var ute på kusten med sina fiskekamrater och krokade på ett riktigt monster till havsöring. Det blev en hård kamp och Edin insåg rätt snabbt att han hade krokat sitt livs fisk. Fisken högg på en liten märla bunden på en Gamakatsu F22 krok. Efter 15 minuters dragkamp med havsöringen var den klar för håven. När fisken la sig på sidan la Edin lite extra press på fisken för att få den in över håvnätet. Då kom kroken farandes och fisken som inte förstod vad som hänt stod kvar någon sekund innan den bestämde sig för att fly. Kroken hade rätats ut till en "korkskruv". Edin och hans fiskevänner uppskattade fiskens vikt på uppåt 7kg. "Den var så blank och fet"....
När vi undersökte kroken kom vi fram till att kroken måste suttit i hårdvävnad och sakta rätats ut under kampen. Edin känner sig snuvad på vinsten av vår fisketävling... ;-)

Ännu en fiskehistoria har skapats som kommer att vara kvar i våra minnen för evigt. Jag hoppas verkligen att Edin får en till havsöring av den kalibern, det är han värd..