Med mer än 20 års guidande längst de slovenska älvarna är vi idag de mest erfarna skandinaviska guiderna som är verksamma i Slovenien.  Den erfarenheten kommer våra kunder till godo. Vi är den enda aktören som guidar i de flesta fiskeområden i Slovenien. Vi är ej låsta vid Soca området som tyvärr har en tendens att bli ”överbefolkat” under delar av säsongen. Våra guidelicenser gäller i mer än 50 olika vatten.

Vi har specialiserat oss på imitationsfiske, dvs kvalitet före kvantitet. Den som vill fånga så mycket fisk som möjligt och är beredd att fiska med ”färgglada streamers” i turistpoolerna  gör bäst i att anlita andra guider.

En fiskedag.
Efter frukost åker vi till det för dagen valda fiskevattnet. Guiden väljer vilken älv och sträcka som fiskas, i regel delas gruppen och sammanstrålar till lunch. Efter lunch fortsätter fisket. Vi fiskar till mörkrets inbrott.

Slovenien flugfiske 

2018

19/05 – 27/05 -----  FULLBOKAT
Under denna tiden brukar de stora dagsländor och bäcksländor kläcka. Vi fiskar i två väldigt olika delar av Slovenien. Halva veckan tillbringas i Soca-Idrija-Sava området och halva veckan på annan ort. Första halvan av veckan läggs fokus på ”sight-fishing” efter regnbåge, harr och marmorataöring. Både nymf och torrflugfiske. Andra halvan av veckan blir match the hatch fiske med stora dagsländeimitationer efter stor brunöring och harr. 2018 kommer vi att fiska två dagar på en exklusiv sträcka som arrenderas av oss.

HÖSTRESA 2018
15/09 - 23/09 - 4 platser kvar
Små flugor och tunnaste tafsar. I regel är fisket på hösten en riktig utmaning. Otroligt skönt att det inte är lika mycket fiskare längst älvarna. 
Här hittar ni lite bilder från höstresan 2017. >>>>>


Max 6 personer/resa.
Mer info om resorna klicka här:
slovenien

Intresseanmälan skickas till:
info(at)flyfishingmasters.se