Flugfiske på Nya Zeeland

NYA ZEELAND


Nya Zeeland är för många flugfiskare en drömdestination. Fisket efter brunöring och regnbågsöring är förmodligen det bästa i världen. I regel bedrivs sight fishing, vilket innebär att man letar upp en fisk i det kristallklara vattnet innan man börjar kasta på den. Detta fisket kan delvis vara mycket krävande. På senare år har även saltvattenflugfisket uppmärksammats vilket gör Nya Zeeland ännu mer intressant.
Vi har fiskat i landet sedan slutet av åttiotalet, i allt har vi vistats mer än två år med flugspöet i handen på Nya Zeeland. Man skulle kunna säga att vi har rätt bra koll på denna destination. Vi har ett brett kontaktnät och de guider vi förmedlar samarbetar vi med utav en anledning. - De ger dig bästa möjliga förutsättning för att få så mycket som möjligt utav din fisketur! Guiderna vi samarbetar med är våra vänner. Bokar du en av dessa guider via oss betalar du precis lika mycket som om du kontaktar dem själv. 


 

BRYAN WILSON
Bryan Wilson

       
Bryan Wilson är bosatt i Reefton (nordvästra sydön). Som de flesta legendariska nyazeeländska guiderna startade han sin guide karriär vid Rotoroa Lodge. Han har mer än 30 års guidejobb bakom sig och är utan tvekan en av de bästa guiderna i sin del av världen.
Bryan’s specialitet är att ta sina klienter långt upp i älvdalarna med hjälp av en 4-hjuling. På detta sätt kommer han åt fiskevatten som oftar kräver vandring i 1-2 dagar.
Han har dessutom en stor pontonbåt som han (om man så önskar) sjösätter i större älvar och sjöar för att komma åt områden som i regel är ofiskade.
Bryan är oerhört duktig på att anpassa fisket efter sina kunders önskemål och förmåga. Hans förmåga att hitta fisk är i det närmaste magisk.
När du fiskat med Bryan en dag kommer du att vilja umgås med honom. Hans intresse för sina kunder, engagemanget och hela hans sätt gör att man inte kan annat än tycka om honom.
Fiskesäsongen sträcker sig från början av oktober till slutet av april.

Priser:
1 dags fiske för en person NZD 800.00
1 dags fiske för två personer NZD 425.00/person.

bokningsförfrågan: rene (at) flyfishingmasters.se